k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


  Follow us

  Get inspired

  Subscribe to our newsletter to stay updated on grums news

   Free Shipping on orders over 35€

   Search

   Image Alt

   Hvorfor kaffegrums

     /  Hvorfor kaffegrums

   Hvorfor kaffegrums?

   De fleste kaffedrikkere det kender sikkert – en god kop kaffe kan gøre en hver groggy morgen lidt bedre. Men hvordan kan de brugte rester fra yndlings morgendrikken gavne din hud?

   En færdigbrygget kop kaffe indeholder mindre end 1% af næringsstofferne fra de kaffebønner den er brygget på. Det betyder, at mere end 99% af næringsstofferne ligger tilbage i kaffegrumset.

    

   Vi har samlet et par af de bedste grunde til, at kaffegrums faktisk er en fantastisk hudplejeingrediens.

   #Antioxidanter

   Huden (og resten af kroppen) udsættes hver dag for såkaldte frie radikaler fra blandt andet forurening, UV-stråler, dårlig kost og cigaretrøg. Frie radikaler er ustabile molekyler, der forsøger at blive stabile ved at binde sig til raske celler i kroppen. Når frie radikaler oxiderer (ilter), ødelægger de samtidig de raske celler, som de har bundet sig til. Raske celler, der ellers skulle have sørget for, at huden og resten af kroppen kunne fungere optimalt. Frie radikaler kan, med andre ord, ælde huden og kroppen hurtigere end de ellers ville.

   Antioxidanter er det bedste våben mod frie radikaler, da de forhindrer de frie radikaler i at oxidere, og derved ødelægge de raske celler. Det er her kaffegrums kommer ind i billedet – kaffegrums er nemlig spækket med antioxidanter, og bidrager derfor til at beskytte huden mod skader fra frie radikaler.

   #Fast & elastisk hud

   Kaffegrumsets kornede tekstur gør det ideelt til eksfoliering af huden, så døde hudceller fjernes fra hudens overflade og nye, friske hudceller kan komme til syne. Samtidig indeholder kaffegrums koffeinsyre, der kan bidrage til at øge kollagenproduktionen i huden, så huden bliver fastere og mere elastisk.

   #Anti-inflammatorisk

   Kaffegrumset rige indhold af antioxidanter giver også kaffegrums anti-inflammatoriske egenskaber, der kan bidrage til at berolige huden og mindske rødme og irritaion.

   #Styrker cirkulationen

   Eksfoliering med kaffegrums bidrager til at styrke cirkulation i blodet, så huden får mere glød og ser mere frisk ud. Eksfoliering med kaffegrums er også ideel til at fjerne hård hud fra skinneben, fødder eller albuer, så huden bliver mere glat og blød.

   X