fbpx
Skip to main content
ikon af lastbil Fragt fra 29,- | Gratis over 250,-
ikon af lastbil 1-2 dage med GLS & DAO
Gratis prøve ved alle ordrer

Ansvarlig emballage

Emballage er meget mere end indpakning

Vi bestræber os på, at være så bæredygtige og miljøbevidste som muligt, og sikre os at vores produkter belaster vores omverden mindst muligt. Ikke blot når det gælder indholdet af vores produkter, men også når det kommer til det ydre.

Så hvordan gør vi egentlig det? Det kan du læses mere om her.

Sådan sorterer du grums tuber i dit affald

Vores tuber er genanvendelige og bør derfor sorteres sammen med andet plastaffald.

Pakket i sukkerrør

Hos grums anvender vi plastik baseret på sukkerrør til alle vores tuber. Ikke blot fordi det er pænt og praktisk, men i særdeleshed fordi, det er mere bæredygtigt end konventionel plastik.

Vores tuber er baseret på 86% sukkerrør. Sukkerrørsplastik er et plantemateriale, der medfører en væsentlig lavere kulstofudledning end produktion af konventionel plastik. Du kan genkende vores plantebaserede plastiktuber på symbolet ‘I’m Green’.

Sådan sorterer du grums tuber i dit affald

Vores tuber er genanvendelige og bør derfor sorteres sammen med andet plastaffald.

, Ansvarlig emballage

Glas: Uendelig genanvendelighed

Glas består hovedsageligt af sand, og er et af de eneste genanvendelige materialer, der kan genbruges i uendelighed, uden at miste sin kvalitet. Glas kræver meget energi at producere, men glassets høje genanvendelighed på 100%, gør det til et meget miljøvenligt alternativ til andre emballagematerialer.

Sådan sorterer du grums glas i dit affald

Adskil glasflasken og pipetten.

Glasset er 100% genanvendeligt, og bør derfor sorteres sammen med andet glas i dit affald.

Pipetten sorteres sammen med andet plast i dit affald.

, Ansvarlig emballage

Bambus

Skafterne på vores bambustandbørster er lavet af 100% bambus, der er både bæredygtigt og bionedbrydeligt. Sammenlignet med andre materialer, vokser bambus ekstremt hurtigt, uden behov for skadelige vækstfremmere. Det gør bambus til et bæredygtigt alternativ til både træ og plastik. Tandbørste leveres samtidig i en 100 bionedbrydelig æske.

Det er vigtigt, at udskifte sin tandbørste jævnligt, for at sikre god mundhygiejne. Ved at anvende en bæredygtig tandbørste, bidager derfor du til at mindske belastningen på vores miljø.

Sådan sorterer du grums bambus i dit affald

Æsken

Æsken er 100% genanvendelig og kan sorteres sammen med andet papir og papaffald.

Tandbørsten

Når din tandbørste er klar til at blive skiftet ud, bør du skille børstehårene fra skaftet på din gamle tandbørste. Du kan evt. bruge en pincet til at gøre det. Sortér børstehårene i beholderen til plastikaffald. Skaftet er kompostérbart og kan derfor – hvis du har mulighed for det –  kommes direkte i en kompostbeholder, eller brændes på bål eller i en kamin.

Genbrug din tandbørste

Din gamle tandbørste kan også genbruges. Anvend den for eksempel som en lille rengøringsbørste, der er rigtig god til at komme ind i små kroge og hjørner, hvor større rengøringsbørster ikke kan komme til.

grums bamboo toothbrush case