fbpx
Skip to main content
ikon af lastbil Fragt fra 29,- | Gratis over 250,-
ikon af lastbil 1-2 dage med GLS & DAO
Gratis prøve ved alle ordrer

Sådan udvikler vi hudpleje

Produktudvikling

Hos grums lancerer vi ikke en lang række nye produkter hvert kvartal, som mange andre hudpleje brands – og det skyldes vores tilgang til produktudvikling. Vi ønsker nemlig, at tilbyde unikke, gennemtestede produkter, du ikke finder magen til andre steder. Derfor udvikler vi vores produkter i samarbejde med kemikere, og vigtigst af alt; vores testpanel af loyale grums kunder.

En gentagende proces

I samarbejde med kemikere og laboranter, får vi udviklet og produceret alt vores hudpleje på Djursland. Vi bidrager med de kriterier og standarder, som produkterne skal leve op til, hvor effektivitet og bæredygtighed altid står i højsædet.

Herefter sammensættes første produktprøve. Prøven sendes ud til ca. 50 testpersoner, som vurderer produktet på en lang række parametre. Resultatet af testen vurderer vi herefter, for at afgøre hvorvidt vi er tilfredse med resultatet, eller den skal optimeres yderligere. Processen med udvikling af produktprøver og tests gentages igen og igen, indtil vi er tilfredse resultatet.

Under udviklingen af hydra calm face cream, måtte vi eksempelvis gentage processen hele 14 gange, før vi nåede frem til det ønskede resultat. Det er, med andre ord, et smalt nåleøje hvert af vores produkter skal igennem, for til sidst at blive endelig godkendte. Uden undtagelser.

Her kan du høre Nils Erik Aamann fra vores samarbejdspartner, Nardos Cosmeceuticals, fortælle mere om udviklingen af vores produkter (og hvor krævende han mener vi er, på en skala fra 1 til 10 😉).

Transparent hudpleje

grums skal være et transparent alternativ i en verden af hudplejeprodukter, som ofte kan være svær at gennemskue.

Du bliver derfor inviteret med bag facaden når vi, gennem vores videoer og billeder, viser hele processen – fra vi henter kaffegrums hos La Cabra Coffee Roasters, til forarbejdning og kvalitetssikring på vores helt eget Coffee Lab, og selve udviklingen af produkterne. Du kan følge med både her på hjemmesiden, på Instagram og Facebook.

Derudover, kan du altid finde oversættelser af samtlige ingredienser, som vi anvender i vores hudplejeprodukter. Her har vi oversat og forklaret de lovpligtige ingrediens-betegnelser –  kaldet “INCI” – til “menneskesprog”, som vi plejer at sige 😉

Medstifter, Simon Christensen, fortæller her hvordan vi arbejder for, at skabe fuld gennemsigtighed hos grums.