fbpx
Skip to main content
ikon af lastbil Fragt fra 29,- | Gratis over 250,-
ikon af lastbil 1-2 dage med GLS & DAO
Gratis prøve ved alle ordrer
grums mild facial cleansing milk 10

Er peeling og scrub det samme?

Peeling og scrub er to populære skønhedsbehandlinger, der bruges til at forbedre hudens udseende og sundhed, men de adskiller sig på flere måder. Peeling fjerner døde hudceller fra huden ved hjælp af kemiske stoffer, der opløser hudcellerne.

Der findes mange typer af peeling, der varierer i styrke og indhold af kemiske stoffer, og de kan bruges til at behandle forskellige hudproblemer, såsom acne, ar, rynker og hyperpigmentering.

Peeling kan være en mere effektiv metode til at fjerne døde hudceller end scrub, men det kan også være mere skadeligt for huden, da kemikalierne kan irritere eller ødelægge hudens barriere.

Scrub, også kendt som skrubbebehandling, fjerner døde hudceller ved hjælp af fysiske skrubbepartikler, såsom sukker, salt, korn eller kaffegrums. Scrub indeholder også normalt en base af olie eller creme, der hjælper med at holde huden fugtig og smidig.

Scrub er er som regel mindre skadeligt for huden end peeling, da det sjældent indeholder kemiske stoffer.

Hos grums har vi udviklet en serie af allergivenlige og effektive scrubs med kaffegrums, som anvendes af over 100 professionelle klinikker verden over. Du kan udforske vores univers ved at klikke her.