fbpx
Skip to main content
ikon af lastbil Fragt fra 29,- | Gratis over 250,-
ikon af lastbil 1-2 dage med GLS & DAO
Gratis prøve ved alle ordrer
grums mild facial cleansing milk 10

Hvad er allergivenlig hudpleje?

Allergivenlig hudpleje er produkter, der er særligt velegnede til personer med allergi eller følsom hud. Dette skyldes, at de er fremstillet uden de stoffer, der ofte forårsager irritation eller allergiske reaktioner.

Der findes et stort udvalg af allergivenlige hudplejeprodukter på markedet, og det kan være svært at navigere rundt i de mange muligheder. Dog kan du med sikkerhed vide, at du undgår de hyppigst forekomne allergener, ved at vælge produkter, der er mærket ‘allergi-venlig’ eller hypoallergen.

De fleste allergivenlige hudplejeprodukter er fri for parabener, parfume, farvestoffer og andre kemikalier, der kan være skadelige for huden. Derfor er de ofte mere milde og skånsomme end almindelige hudplejeprodukter.

At vælge allergivenlig hudpleje er ikke kun godt for din hud, men typisk også for miljøet. Mange allergivenlige produkter er fremstillet af naturlige råvarer og er derfor mere miljøvenlige.

Hos grums udvikler vi udelukkende allergivenlige hudplejeprodukter med respekt for materialesundhed og miljø – du kan udforske vores udvalg ved at klikke her.