fbpx
Skip to main content
ikon af lastbil Fragt fra 29,- | Gratis over 250,-
ikon af lastbil 1-2 dage med GLS & DAO
Gratis prøve ved alle ordrer
grums mild facial cleansing milk 10

Hvad er den bedste måde at fjerne makeup på?

Det er meget vigtigt at fjerne makeup ordentligt hver aften, da makeuprester kan tilstoppe porerne og forårsage uren hud og bumser. Derfor er det essentielt at finde den bedste måde at fjerne makeup på, der passer til din hudtype og de produkter du bruger.

En af de mest populære metoder til at fjerne makeup er ved hjælp af en makeupfjerner. Disse findes i mange former, fra vandbaseret til oliebaseret, og kan være i form af en rense mælk eller en normal ansigtsrens.

For at bruge en makeupfjerner, skal du først fugte en rondel med din rens og derefter forsigtigt tørre dine øjne, kinder og læber for at fjerne makeup. 

Når du bruger en ansigtsrens, skal du følge vejledningen på emballagen og huske at skylle ansigtet grundigt efter brug for at fjerne alle rester af produktet.

Det er også en god idé at følge op med en toner og en fugtighedscreme for at genopbygge hudens fugtbalance og forhindre tør hud.

Vi hos grums har udviklet en mild rensemælk, med en hudneautral pH værdi, samt genanvendelige rondeller af bambus og bomuld, som sikrer en skånsom men effektiv rens af huden.