fbpx
Skip to main content
ikon af lastbil Fragt fra 29,- | Gratis over 250,-
ikon af lastbil 1-2 dage med GLS & DAO
Gratis prøve ved alle ordrer
grums mild facial cleansing milk 10

Hvad er forskellen på en toner, essence og serums?

En toner er en skintonic, der anvendes efter rengøring af huden og inden påføring af serum og/eller creme. Den hjælper med at balancere pH-værdien i huden og forbereder huden til at optage de efterfølgende produkter bedre. En toner indeholder ofte nærende og beroligende ingredienser, men kan også indeholde aktive ingredienser med specifikke fordele for huden.

En essence er en tyndere væske end en toner eller serum, der indeholder en høj koncentration af nærende og fugtgivende ingredienser. Den anvendes typisk efter toner og inden serum og creme. Formålet med en essence er at give huden en ekstra boost af næring og hydrering og forberede huden til at optage de efterfølgende produkter bedre.

Et serum er en væske med en høj koncentration af aktive ingredienser, der har en specifik effekt på huden. Det anvendes typisk efter toner, essence og/eller før creme, afhængigt af formlen og hudtype. Serummet indeholder ofte ingredienser, der kan hjælpe med at reducere rødme, pigmentforandringer, urenheder og fine linjer. Det er en god idé at vælge et serum, der passer til ens hudtype og hudproblemer.

Vi hos grums har udviklet en allergivenlig og effektiv ansigtsserum baseret på hyaluronsyre som du kan læse mere om ved at klikke her.