fbpx
Skip to main content
ikon af lastbil Fragt fra 29,- | Gratis over 250,-
ikon af lastbil 1-2 dage med GLS & DAO
Gratis prøve ved alle ordrer
grums mild facial cleansing milk 10

Hvordan virker serum på huden?

Serum er en form for hudplejeprodukt, som indeholder et højt koncentrat af aktive ingredienser. Det er designet til at trænge dybt ind i huden for at levere en targeted behandling af specifikke hudproblemer. Serum kan være lavet med en lang række forskellige aktive ingredienser, afhængigt af hvad det skal bruges til, men nogle almindelige eksempler inkluderer næringsstoffer, antioxidanten, fugtgivende midler og peeling syrer.

Der er mange fordele ved at bruge serum på huden. Det kan hjælpe med at genopbygge og reparere huden, samtidig med at det reducerer fine linjer og rynker. Det kan også hjælpe med at reducere urenheder og hyperpigmentering, samtidig med at det giver huden en sund glød.

Der er mange forskellige typer af serum, der er designet til at imødekomme specifikke hudproblemer. Nogle serum indeholder høje koncentrationer af fugtgivende midler, som kan hjælpe med at hydrere tør hud. Andre indeholder antioxidanten, som kan hjælpe med at beskytte huden mod frie radikaler, mens nogle indeholder peeling syrer, som kan hjælpe med at eksfoliere huden og fjerne døde hudceller.

For at få mest muligt ud af serum, bør det påføres på ren og tør hud. Det bør påføres i et tyndt lag og masseres ind i huden, indtil det er blevet absorberet. Det er bedst at påføre serum om natten, så det kan trænge ind i huden, mens du sover.

Der er mange måder, hvorpå serum kan integreres i en hudplejerutine. Det kan påføres som det første trin efter rensning, eller det kan påføres efter toner og før fugtighedscreme. Det kan også påføres direkte på specifikke områder af huden, hvis der er et specifikt hudproblem, som der skal behandles.

Vi hos grums har udviklet en allergivenlig effektiv ansigtsserum med hyalurounsyre, som du kan læse mere om ved at klikke her.