fbpx
Skip to main content
ikon af lastbil Fragt fra 29,- | Gratis over 250,-
ikon af lastbil 1-2 dage med GLS & DAO
Gratis prøve ved alle ordrer

La Cabra x grums

Et bæredygtigt samarbejde

Kaffegrumset, som vi bruger i vores hudplejeprodukter, er hentet direkte fra La Cabra’s egne kaffebarer i Aarhus. På den måde, får hver en smagfuld kop kaffe et nyt liv i bæredygtige hudplejeprodukter.

La Cabra

La Cabra er en moderne, dansk kaffevirksomhed, etableret i Aarhus i  2012. Det passionerede hold bag La Cabra driver til dagligt 2 kaffebarer, et bageri, samt deres helt eget kafferisteri. La Cabra skaber helt eminente og transparente kaffe-oplevelser i byer verden over, hvor kaffeelskere kan nyde en kaffe af højeste kvalitet, der er tro mod sit ophav og hele den bagvedliggende værdikæde.

bæredygtigt samarbejde, La Cabra x grums

Ægte kvalitet

La Cabra har et signifikant øje for enhver detalje, og forsøger konstant at højne kvaliteten og gennemsigtigheden i alt hvad de gør, for på den måde at sikre, at kaffebønnernes fine kvalitet kommer til sin ret.

bæredygtigt samarbejde, La Cabra x grums

Fuld gennemsigtighed

Vi elsker, at la Cabra deler vores passion for kvalitet, bæredygtighed og gennemsigtighed, der udgør hele fundamentet hos grums. En fantastisk kop kaffe fra La Cabra får ikke blot nyt liv i vores hudplejeprodukter – du er samtidig sikret fuld gennemsigtighed og kvalitetssikring gennem hvert et led i processen.

bæredygtigt samarbejde, La Cabra x grums

Fra kaffegrums fra La Cabra til kvalitets hudpleje

Hver 2. dag henter vi kaffegrums fra La Cabra i Graven i Aarhus. Herefter tørrer og kvalitetssikrer vi kaffegrumset, inden vi blander det med nøje udvalgte ingredienser, som fyldes på bæredygtig emballage.

bæredygtigt samarbejde, La Cabra x grums